Webinar: Ontdek de kracht van Teams Phone Mobile

Ben jij er klaar voor om de communicatie binnen jouw bedrijf te optimaliseren? Tijdens ons exclusieve webinar op donderdag 7 november van 10:00 tot 11:00 ontdek je alles over Teams Phone Mobile, de innovatieve oplossing van Odido en Microsoft die een soepele integratie biedt met het Odido-netwerk en de Microsoft Teams-omgeving.

 

Wat is Teams Phone Mobile?

Teams Phone Mobile biedt een soepele integratie tussen het mobiele netwerk van Odido en Microsoft Teams. Hierdoor kunnen je medewerkers eenvoudig bellen, vergaderen en samenwerken binnen één platform, zonder de noodzaak voor extra infrastructuur. Dankzij de unieke functionaliteiten en het gebruiksgemak is Teams Phone Mobile de ideale oplossing voor bedrijven die moderne en efficiënte communicatie wensen.

 

Wat kun je verwachten?

In dit webinar zullen experts van Yielder Group en Odido uitleggen hoe Teams Phone Mobile jouw bedrijf kan transformeren en welke voordelen het biedt ten opzichte van andere oplossingen, zoals Direct Routing. Hieronder vind je het programma:

10:00 - 10:15 Introductie Yielder Group: Wie is Yielder en hoe ziet de samenwerking met Odido eruit?
Spreker: Mathijs Leenheer, COO bij Yielder Group

10:15 - 10:30 Teams Phone by Yielder: De evolutie van Direct Routing naar Operator Connect en nu Teams Phone Mobile
Spreker: Mark Rijsdijk, Product Manager Voice bij Yielder Group

10:30 - 10:45 Teams Phone Mobile door Odido: De unieke voordelen van Teams Phone Mobile en waarom dit de toekomst is voor bedrijfscommunicatie
Spreker: Kelvin Anselmo, Sr. Business Consultant Digital Strategy & Modern Workplace bij Odido

10:45 - 11:00 Q&A: Stel al je vragen aan onze experts en krijg direct antwoorden

Presentator:
Ben Smit, Sr. Marketing Manager bij Odido, zal het webinar leiden en zorgen voor een vloeiende overgang tussen de verschillende onderwerpen.

 

Voor wie is dit webinar?

Dit webinar is perfect voor IT-managers, telecomspecialisten en ondernemers die een innovatieve en eenvoudig te implementeren communicatieoplossing voor hun bedrijf zoeken. Of je nu al gebruikmaakt van Microsoft Teams of manieren zoekt om je mobiele communicatie te optimaliseren, Teams Phone Mobile biedt de oplossing die je nodig hebt.

 

Meld je nu aan!

Meld je vandaag nog aan voor dit gratis webinar en ontdek hoe Teams Phone Mobile jouw bedrijfscommunicatie kan transformeren. De deelname is kosteloos, maar de plaatsen zijn beperkt, dus zorg ervoor dat je er bij bent! Gebruik de button om je aan te melden!