CyberSafe: Jouw roadmap naar digitale veiligheid

Ben jij benieuwd naar de huidige èn toekomstige uitdagingen op het gebied van cybersecurity? Meld je dan aan voor ons CyberSafe event op donderdag 7 november 2024 in het Philips Stadion van PSV!

Tijdens dit event duiken we in de actuele uitdagingen en ontwikkelingen binnen het securitylandschap. We bespreken hoe PSV effectief omgaat met data en laten zien hoe het portfolio van Yielder Group, Venéco en PHC jouw organisatie kan ondersteunen in deze dynamische omgeving.

Waarom organiseren wij dit event?

Dit event is bedoeld om organisaties inzicht te geven in de securityuitdagingen die er spelen. Denk hierbij aan dreigingen zoals ransomware, de noodzaak van databeveiliging, het voldoen aan de NIS2-richtlijn, de impact van digitale transformatie, en de rol van een proactieve beveiligingsstrategie.

 

Voor wie is dit event interessant?

De informatie die we aanreiken is geschikt voor een breed security-minded publiek: van IT-managers, directie, CxO, securitymanagers tot CISO's.

 

Wat staat er op het programma?

Tijdens CyberSafe zullen experts van Yielder Group, Venéco, PHC en PSV hun kennis en inzichten delen over de actuele securityuitdagingen. Het event biedt niet alleen waardevolle presentaties, maar ook de unieke kans om deel te nemen aan een stadiontour en te netwerken tijdens de afsluitende borrel. Bekijk hieronder het volledige programma om te zien wat je kunt verwachten:

14:00 - 14:30 uur: Ontvangst
14:30 - 15:45 uur: Presentaties door de ICT Manager van PSV en de Product Manager Security van Yielder Group
15:45 - 16:00 uur: Break
16:00 - 17:00 uur: Stadiontour
17:00 - 18:00 uur: Borrel

 

Locatie

Het CyberSafe event vindt plaats in het Philips Stadion van PSV, aan de Frederiklaan 10A in Eindhoven.

 

Meld je nu aan!

Ben je net zo enthousiast geworden over dit event als wij? Meld je snel aan voor het CyberSafe event op donderdag 7 november van 14:00 tot 18:00 uur.